Youtube Verwijderen Van Ipad Naar

Eerst open je de youtube app. Log dan in op je youtube account. Ga dan naar uploads. Naast de video zie je drie puntjes staan klik daar op. Dan staat er upload verwijderen. Veel succes


 • Dubbele foto's verwijderen van je iPhone en iPad
 • Je YouTube-kanaal verbergen of verwijderen - YouTube Help
 • Je video vervangen of verwijderen - iPhone en iPad ...
 • Hoe werkt de Sandisk iXpand?
 • Dubbele foto's verwijderen van je iPhone en iPad

  Op zoek naar meer leuke Apple tips? Abonneer je op dit YouTube kanaal, kijk op https://applecoach.nl of schrijf je in voor de Apple Coach nieuwsbrief via https://applenieuwsbrief.nl ! Category De Apple iPad 2017 is de eerste nieuwe gewone iPad in tijden. Is het apparaat ook de moeite waard? Dat leggen we je uit in deze uitgebreide Apple iPad 2017 videoreview. Onze geschreven review van ... Klik hier voor meer informatie YouTube-video's opslaan hier.. Deel 1: Hoe een (opgeslagen) YouTube-afspeellijst op een computer verwijderen. Wanneer je de officiële YouTube-website opent en je aanmeldt bij je YouTube-account op je computer, krijg je toegang tot de geschiedenis van je afspeellijst, inclusief alle opgeslagen afspeellijsten en gemaakte afspeellijsten.

  Hoe verwijder je foto van je iPad op een eenvoudige manier

  Weet je niet hoe je foto's van iPad moet verwijderen? Geen probleem. Dit is een probleem dat niet alleen jij ondervindt. Ik zag reeds vele berichten over dit onderwerp op discussions.apple.com. Sommige mensen beweren zelfs dat er geen prullenbak is om hun foto's te verwijderen. Druk de simkaartverwijdertool in de opening en naar de iPad toe, maar forceer deze niet. Als u moeite hebt om de simkaarthouder te openen, kunt u uw apparaat naar uw aanbieder of een Apple Store brengen voor assistentie. Haal de simkaart uit de houder. De nieuwe simkaart heeft een inkeping in één hoek van de kaart. Plaats de nieuwe simkaart ...

  Je video vervangen of verwijderen - Computer - YouTube Help

  Je eigen video's verwijderen. Je kunt elke video verwijderen die je vanuit je eigen Google-account hebt geüpload. Wanneer je een video verwijdert, is dit definitief. De video kan niet via YouTube worden hersteld. Sla een back-up op als je de video later nog eens wilt bekijken. Log in bij de bètaversie van YouTube Studio. U kunt bijvoorbeeld video's naar YouTube uploaden van wat er in uw feest is gebeurd. En mensen over de hele wereld kunnen uw video's zonder enige beperking bekijken. Hier komt de vraag, als je er spijt van krijgt dat je een video naar YouTube hebt geüpload? Is het mogelijk om een YouTube-filmpje van je kanaal te verwijderen? Verder uploadt ...

  meerdere foto's verwijderen van je iPhone

  Hoe verwijder ik meerdere foto's van mijn iPhone (tegelijk) U kunt als volgt uitloggen en uw Google-account verwijderen uit de YouTube-app: Open de YouTube-app op uw iPhone of iPad. Tik in de rechterbovenhoek op de profielafbeelding. Tik op Schakelen tussen accounts YouTube uitgelogd gebruiken. Opmerking: Als er geen Google-account in een van uw Google-apps staat, wordt uw apparaat uitgelogd. Download YouTube Muziek Afspeellijst naar iPhone, iPod of iPad Creëer iPhone Ringtone van YouTube Video. Gebruik 4K YouTube naar MP3 als Desktop YouTube speler.

  Foto's verwijderen van een iPhone, iPad en iPod touch ...

  Tik op om foto's en video's te verwijderen van de iPhone, iPad of iPod touch. Wanneer u een foto verwijdert, wordt deze verplaatst naar het album 'Recent verwijderd'. Daar worden foto's 30 dagen bewaard. Daarna worden ze definitief verwijderd. Hoe Muziek van YouTube Downloaden naar iPhone, iPad, iPod, etc.

  Je YouTube-kanaal verbergen of verwijderen - YouTube Help

  Log op een computer in bij het YouTube-kanaal dat je wilt verwijderen. Ga naar je geavanceerde accountinstellingen. Je kunt de geavanceerde accountinstellingen als volgt openen: Klik rechtsboven op je account en vervolgens op YouTube-instellingen . Selecteer Overzicht onder Accountinstellingen. Selecteer Geavanceerd onder de naam van het kanaal. 7 handige manieren om video's op je iPad te zetten Het is niet altijd even makkelijk om je favoriete video's op je iOS-apparaat te plaatsen. Wij zien regelmatig klachten voorbij komen van gebruikers die het niet voor elkaar krijgen of alleen beeld (of geluid) hebben.

  Hoe Project YouTube van een iPad naar een externe ...

  Hoe Project YouTube van een iPad naar een externe Projector Sluit uw iPad aan op een externe projector met behulp van een adapter gemaakt door Apple speciaal voor dit doel. Deze adapters--de Lightning Digital AV Adapter en de Lightning naar VGA Adapter--steun mirroring van van uw iPad-scherm. Daarom kunt u Yo YouTube geschiedenis beheren via website. Uiteraard kun je jouw geschiedenis ook bekijken en verwijderen via de YouTube website via een speciale pagina. Ga naar je persoonlijke YouTube geschiedenis-pagina en onmiddellijk wordt de volledige historie weergegeven. Deze pagina kun je ook benaderen via de optie 'Geschiedenis' in de navigatiekolom op ...

  YouTube-video's downloaden naar je iPad | Apps & Software ...

  Foto's van computer naar iPad of iPhone. Apps & Software. Apps & Software; 15 tips voor een veilige browser. Zo kun je teksten beperken in Word. Zo voorzie je je video’s van ondertitels. Video’s van je smartphone afspelen op je Chromecast. Games. Games; Hoe verbind je een PS4-controller met je pc? Zo moet je Mario Kart Tour Gold Pass opzeggen Ga naar 'Instellingen' > 'Wachtwoorden en accounts'. Tik op de account met de contacten die u wilt toevoegen of verwijderen. Als u contacten wilt toevoegen, schakelt u 'Contacten' in. Als u contacten wilt verwijderen, schakelt u 'Contacten' uit en tikt u vervolgens op 'Verwijder van iPhone'.

  Van iPad naar Drive

  Documenten opslaan van iPad naar Google Drive Hoe apps van iPhone individueel te verwijderen Als u apps één voor één wilt verwijderen, is dit de beste en gemakkelijkste manier om dit te doen. Het maakt niet uit dat je één app of meerdere apps wilt wissen, deze methode helpt je ze grondig van je iPhone of iPad af te krijgen. Het is ook mogelijk om direct foto's van uw digitale camera of SD-kaart over te zetten naar uw iPad. Daar hebt u wel een speciaal verloopstuk van Apple voor nodig. Met de Lightning-naar-USB-camera-adapter kunt u uw digitale camera aansluiten op de iPad. Daarna opent de app Foto's en ziet u alle foto's die staan op de camera. U kunt hier ...

  Tekstverwerken op de iPad

  Teksten typen en bewerken op de iPad kan lastig zijn. Maar met onze handigheidjes is het typen, knippen en plakken van teksten of de cursor verschuiven, een stuk makkelijker. Om een item te verwijderen van een Mac, plaatst u de aanwijzer op het item, klikt u op de knop 'Meer opties' en klikt u vervolgens op 'Verwijder download'. Om een item te verwijderen op een iPhone, iPad of iPod touch, tikt u op 'Gedownload', veegt u naar links op het item, tikt u op 'Verwijder' en vervolgens op 'Verwijder download'.

  Zoekgeschiedenis bekijken of verwijderen - iPhone en iPad ...

  Afzonderlijke zoekopdrachten verwijderen. Log in op je account en volg de onderstaande stappen om afzonderlijke zoekopdrachten uit je zoekgeschiedenis te verwijderen: Ga naar het tabblad Account Geschiedenis Zoekgeschiedenis. Selecteer Meer rechts van de zoekopdracht en kies Verwijderen uit zoekgeschiedenis. Zoekgeschiedenis wissen Apps verwijderen op uw iPhone, iPad en iPod touch Lees hoe u apps van andere leveranciers verwijdert die op uw iPhone, iPad en iPod touch zijn geïnstalleerd. Een app verwijderen Methode 3: Hoe een account van iCloud op iPhone / iPad / iPod Touch te verwijderen. Als je net een tweedehands iPhone hebt gekocht, kun je zien dat de iPad één account heeft. En dan kun je Apps op iPhone downloaden of de iCloud-service gebruiken. U moet een iCloud-account verwijderen en in plaats daarvan een nieuw maken voor de iPhone.

  Je video vervangen of verwijderen - iPhone en iPad ...

  Je kunt elke video verwijderen die je hebt geüpload naar je YouTube-kanaal. Je kunt een video niet vervangen, omdat elke nieuwe video die je uploadt een nieuwe URL krijgt. Je kunt wel wijzigingen aanbrengen in een bestaande video. Je eigen video's verwijderen. Je kunt elke video verwijderen die je vanuit je eigen Google-account hebt geüpload ... Een iPhone is naast een telefoon voor veel mensen vooral een fotocamera. Maar hoe krijg je al die foto's van je iPhone op je pc of Mac? Wij helpen je een handje en maken daarbij direct ruimte vrij ... YouTube video downloaden op Android, iPhone of iPad. Video van YouTube downloaden op je telefoon, Android, iPhone of zelfs een iPad is mogelijk.

  iPad: Video's verwijderen - appletips

  Het is namelijk mogelijk om de videobestanden op je iPad te verwijderen. Ga naar de Video's app en selecteer één van de tabbladen: Films, TV-programma's, Podcasts of Muziekvideo's. Selecteer hierna een video en houd je vinger op de preview na enige momenten verschijnt er een kruisje en kan je de video verwijderen. Tap op het kruisje en er ... Ga naar de zoekopdracht die u wilt verwijderen en veeg deze naar links. Tik op Verwijderen. Alle eerdere zoekopdrachten verwijderen. Open de Google-app op uw iPhone of iPad. Tik op de zoekbalk Alles weergeven. Tik op Alles wissen Apparaatgeschiedenis wissen. Het opslaan van zoekopdrachten stoppen. Open de Google-app op uw iPhone of iPad.

  Apps verwijderen van iPhone en iPad: zo werkt het

  Als je na verloop van tijd bent uitgekeken op een bepaalde app, kun je deze verwijderen van de iPhone of iPad.Er zijn meerder manieren om dat te doen en in deze tip leggen we ze allemaal uit. YouTube staat vol met leuke video's. Geniet met de YouTube-app ook op de smartphone of tablet van het aanbod. Zoeken met Google Lens. Met Google Lens verandert de telefooncamera in een zoekmachine. Richt de camera op een gebouw, menukaart of ander object en de app vertelt wat het is. Een iPad of iPhone opsporen met Zoek mijn-app. IPhone of iPad ...

  Hoe werkt de Sandisk iXpand?

  Met de iXpand van SanDisk maak je eenvoudig en snel ruimte vrij op jouw IPad, IPhone of computers. Zo breid je je geheugen uit van 16 GB naar 128 GB. Bent u geïnteresseerd in dit artikel? Vind uw ... Hulp krijgen als een iPhone, iPad of iPod touch is zoekgeraakt of is gestolen; Lees hier meer over het activeringsslot. We kunnen van uw apparaat iets maken dat goed is voor u en voor de planeet, ongeacht het model of de staat waarin het verkeert. Lees hier meer over het inruilen of recyclen van uw iPhone, iPad of iPod touch met Apple Trade In.

  Foto’s delen en verwijderen op de iPad

  Foto’s delen en verwijderen op de iPad Roel Hodes. Loading... Unsubscribe from Roel Hodes? ... Zo zet je alles van je oude naar je nieuwe iPhone over - Duration: 4:30. iPhoned 99,010 views. 4:30. Op mobiele apparaten kun je aanbevolen video's verwijderen van de pagina's 'Home' en 'Hierna bekijken'. Aanbevolen video's verwijderen. Ga naar de aanbevolen video die je wilt verwijderen. Tik op Menu naast de videotitel. Selecteer Niet geïnteresseerd. Het is niet moeilijk meer om bestanden over te zetten van Mac naar iPad, als je de Mac naar iPad transfer tool - Wondershare TunesGo gebruikt. Dit mooi ontworpen iPad beheer programma laat je probleemloos muziek, video's en foto's overzetten van iMac, MacBook, MacBook Pro naar iPad. Wat je ook zal verbazen is dat deze software nooit bestanden zal verwijderen op je iPad als je andere bestanden ...

  Foto's overzetten van iPad naar pc (Windows 8.1)

  Een manier om uw foto's van de iPad op uw Windows-computer te zetten is via de Verkenner. Bekijk hier hoe dat werkt en lees de stappen na in het artikel op h... Deel 1. Aanbevolen hulpmiddel voor het overzetten van muziek van pc naar iPad. De stijgende populariteit van smartphones en tablets en verschillende systemen hebben de ontwikkeling van allerlei soorten overdrachtsprogramma's teweeggebracht. TuneFab WeTrans is zo'n programma dat is ontwikkeld om gegevens over te zetten van computer naar iOS ...

  Foto's verzenden vanaf de iPad

  Foto's verzenden vanaf de iPad. Twee manieren 1. Via de App, Foto's 2. Via de App, Mail In deze iPad Tip wordt uitgelegd op welke manieren je de video’s kunt kopiëren van je computer naar de iPad. De redactie van TabletGuide zet verschillende video overzetmethoden voor je op een rij: met en zonder iTunes, met en zonder USB-kabel en mogelijkheden voor het kopiëren van video’s naar de iPad met verschillende apps.

  9.6 Applicaties van de iPad verwijderen

  U kunt alle applicaties die op uw iPad staan, definitief verwijderen. In dit filmpje leert u hoe u dit kunt doen. Ik heb mijn iPad uitgeleend aan een neefje van 10. Mijn iPad heft mijn neefje meegenomen naar zijn vader die gescheiden is van zijn moeder. Ik kreeg de iPad terug met een Activeringsslot. De vader heft mijn iPad gekoppeld aan zijn Apple ID en vervolg... Muziek verwijderen van Ipad onder IOS 7.0.2. Muziek verwijderen van Ipad onder IOS 7.0.2 discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb mijn muziek verwijderd op mijn iPad door onder Itunes Muziek synchroniseren uit te zetten en dan te synchroniseren.Nu zijn alle nummers die ... (verdwijnt na registratie)

  Hoe kan ik youtube filmpjes verwijderen via mijn iPad ...

  Eerst open je de youtube app. Log dan in op je youtube account. Ga dan naar uploads. Naast de video zie je drie puntjes staan klik daar op. Dan staat er upload verwijderen. Veel succes maar zal wel lukken is niet moeilijk hoor!! Toegevoegd na 45 seconden: Werkt zeker heb ook een ipad en werkt ook zo =D Op een iPhone, iPad of iPod touch ziet u geen lijst met uw gekoppelde apparaten. Maar u kunt een gekoppeld iOS-apparaat verwijderen met behulp van het apparaat dat u wilt verwijderen. Tik op 'Instellingen' > '[uw naam]' > 'iTunes en App Store'. Tik op uw Apple ID. Tik op 'Toon Apple ID'. U wordt mogelijk gevraagd uw wachtwoord in te voeren. Veeg van rechts naar links over een bericht dat u wilt verwijderen. Een rode knop 'Naar prullenmand' verschijnt. Ga door met vegen en het bericht wordt direct verwijderd. Meerdere mails tegelijk verwijderen. Draai de iPad zodat deze in de liggende stand wordt gezet. Aan de linkerkant staan alle e-mails in de postbus 'Inkomend'.  Op zoek naar meer leuke Apple tips? Abonneer je op dit YouTube kanaal, kijk op https://applecoach.nl of schrijf je in voor de Apple Coach nieuwsbrief via https://applenieuwsbrief.nl ! Category U kunt alle applicaties die op uw iPad staan, definitief verwijderen. In dit filmpje leert u hoe u dit kunt doen. Je kunt elke video verwijderen die je hebt geüpload naar je YouTube-kanaal. Je kunt een video niet vervangen, omdat elke nieuwe video die je uploadt een nieuwe URL krijgt. Je kunt wel wijzigingen aanbrengen in een bestaande video. Je eigen video's verwijderen. Je kunt elke video verwijderen die je vanuit je eigen Google-account hebt geüpload . Kohh paris itunes. Documenten opslaan van iPad naar Google Drive Foto’s delen en verwijderen op de iPad Roel Hodes. Loading. Unsubscribe from Roel Hodes? . Zo zet je alles van je oude naar je nieuwe iPhone over - Duration: 4:30. iPhoned 99,010 views. 4:30. Ibookstore apple australia retail. Hoe verwijder ik meerdere foto's van mijn iPhone (tegelijk) Setting up iphone voice mail. Afzonderlijke zoekopdrachten verwijderen. Log in op je account en volg de onderstaande stappen om afzonderlijke zoekopdrachten uit je zoekgeschiedenis te verwijderen: Ga naar het tabblad Account Geschiedenis Zoekgeschiedenis. Selecteer Meer rechts van de zoekopdracht en kies Verwijderen uit zoekgeschiedenis. Zoekgeschiedenis wissen Eerst open je de youtube app. Log dan in op je youtube account. Ga dan naar uploads. Naast de video zie je drie puntjes staan klik daar op. Dan staat er upload verwijderen. Veel succes maar zal wel lukken is niet moeilijk hoor!! Toegevoegd na 45 seconden: Werkt zeker heb ook een ipad en werkt ook zo =D Carmona spain tripadvisor london. Je eigen video's verwijderen. Je kunt elke video verwijderen die je vanuit je eigen Google-account hebt geüpload. Wanneer je een video verwijdert, is dit definitief. De video kan niet via YouTube worden hersteld. Sla een back-up op als je de video later nog eens wilt bekijken. Log in bij de bètaversie van YouTube Studio. Met de iXpand van SanDisk maak je eenvoudig en snel ruimte vrij op jouw IPad, IPhone of computers. Zo breid je je geheugen uit van 16 GB naar 128 GB. Bent u geïnteresseerd in dit artikel? Vind uw . Hoe Project YouTube van een iPad naar een externe Projector Sluit uw iPad aan op een externe projector met behulp van een adapter gemaakt door Apple speciaal voor dit doel. Deze adapters--de Lightning Digital AV Adapter en de Lightning naar VGA Adapter--steun mirroring van van uw iPad-scherm. Daarom kunt u Yo

  631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661

  About Services Contact