Hoe Betalen Met Smartphones

Mobiel Betalen kan op dit moment alleen op smartphones met minimaal Android ™ 5.0. Op een lagere versie is Mobiel Betalen op dit moment niet mogelijk. Heb je een iPhone? Dan kan je met App


 • Contactloos betalen met je smartphone: alles wat je moet weten
 • Betaal met je smartphone in de winkel! - Mijn kaart
 • In de winkel betalen? Betaal contactloos met de Bancontact-app!
 • Mobiel betalen was nog nooit zo makkelijk: betaal met je ...
 • Contactloos betalen met je smartphone: alles wat je moet weten

  Hoe werkt contactloos betalen met je smartphone? Contactloos betalen met je mobiele telefoon is heel eenvoudig, maar je telefoon moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Om te beginnen moet je beschikken een smartphone over een NFC-chip. NFC staat voor Near Field Communication. Het is een draadloze techniek waarmee op korte afstand ... Welke apps zijn er om te betalen met je smartphone? Geactualiseerd: 13-11-2019 “Ik heb nog 10 euro van je tegoed voor dat verjaardagscadeau... weet je nog, van Floris zijn verjaardag?” Bij anderen om een achterstallige betaling vragen nadat je iets hebt voorgeschoten kan vervelend zijn. Contactloos betalen met mijn smartphone Categorie: Zichtrekeningen, Online bankieren Hoe weet ik of mijn telefoon beschikt over de ‘contactloze’ functie? De meeste recente smartphones hebben een NFC-chip (Near Field Communication) die - onder andere - contactloos betalen mogelijk maakt.

  Betalen met je smartphone

  Betalen met je smartphone wordt steeds populairder. Jasper vertelt over de status in Nederland en laat zien hoe het werkt. Bekijk ook onze andere kanalen: ht... Contactloos betalen met je iPhone: hoe zit dat? Sinds juni 2019 is Apple Pay in Nederland beschikbaar en kun je ook met je iPhone contactloos betalen. Dit kan bij steeds meer banken, waaronder ING, ABN AMRO en de Rabobank. Contactloos betalen met je iPhone gaat via de ingebouwde NFC-chip, die alleen via Apple Pay aan te sturen is. Zowel via ING als Rabobank kun je betalen met je smartphone in Nederland, maar er zijn verschillen in hoe ze dit doen. Wat zijn de gevolgen hiervan?

  Rabo Wallet – Mobiel betalen met je Android

  Met de gratis Rabo Wallet App betaal jij eenvoudig én veilig in de winkel met je Android telefoon. Je hebt geen betaalpas meer nodig. Kijk of je toestel geschikt is, download de app én ontdek het gemak van mobiel betalen. Onze portefeuille ruimt hoe langer hoe meer plaats voor onze smartphone als betaalmiddel. Er gaat haast geen dag voorbij of er verschijnt wel een artikel over nieuwe betaalmogelijkheden en betaalapps voor uw telefoon. De nieuwe trend: betalen zonder uw debetkaart te gebruiken. Wat is er op de markt en welke apps worden ondersteund door AXA Bank?

  Betalen met je smartphone - test-aankoop.be

  Voor wie een smartphone heeft, gaat een hele nieuwe wereld open: speciale betalingapps, contactloos betalen, geld overmaken van de ene naar de andere smartphone enz. Dat is wellicht de toekomst, ook al zijn er momenteel nog enkele heikele punten. Er is nog een andere manier van betalen met je betaalpas én zonder pincode: Dip & Go. Met Dip & Go betaal je door de pas in de automaat te stoppen (dip) en te vertrekken (go), zonder de pincode in te toetsen. Je moet wel het bedrag bevestigen. Je kunt alleen bij parkeerautomaten, parkeergarages en op buitenlandse tolwegen met Dip & Go betalen. Online betalen via je bank. iDEAL is een online betaalmiddel, waarmee consumenten kunnen betalen via hun eigen bank. In de animatie ziet u hoe het werkt.

  Betaal met je smartphone in de winkel! - Mijn kaart

  Hoe werkt het ? Om een betaling met smartphone te starten, druk je op de knop van de terminal onder het smartphone-icoon. Op het scherm van de betaalterminal wordt een QR-code afgebeeld. 1. Scan de QR-code met de Bancontact-app of een van de bankapps (Belfius, BNP Paribas Fortis, ING, KBC/CBC, Fintro, Hello Bank). 2. Het te betalen bedrag wordt op je smartphone weergegeven. Valideer de transactie met je pincode. Combineer je abonnement met de beste smartphones op de markt. iPhone X, iPhone 8, Samsung Galaxy S8, Huawei, Sony en nog veel meer!

  Betalen met uw smartphone - Belfius

  Betaal in de winkels van uw wijk of op restaurant met uw smartphone dankzij de Payconiq app die met Belfius Mobile is verbonden! Via de Payconiq app iOS/Android Vanaf nu kan je concerten niet alleen filmen met je smartphone, je kan ze er ook vlotjes mee betalen op Ticketmaster.be. Zo koop je vanaf nu al je tickets voor festivals, concerten of theatershows snel en veilig online met de Payconiq by Bancontact-app. Ideaal voor die last-minute kerstcadeaus!

  Tech Thursday: Zo kun je met je smartphone betalen

  Maar dit is natuurlijk niet de enige manier waarop je met je smartphone kunt betalen. Ook voor Android-gebruikers zijn er bijvoorbeeld opties. Betalen met je smartphone – ongeacht de dienst die je ervoor gebruikt – werkt vrijwel hetzelfde als contactloos betalen met je bankpas. Je houdt je telefoon bij het pinapparaat in de buurt en wacht ... Waarom Google Pay ? Wat is er gebeurd met Android Pay? Android Pay kreeg een nieuwe look en naam mee: Google Pay. Maar geen zorgen, u kunt blijven betalen in winkels en online met de app Google Pay, precies zoals u dat vroeger deed met Android Pay. Als u al Android Pay gebruikt zal de app vanzelf updaten naar Google Pay. Mobiel bankieren is inmiddels bij alle banken mogelijk. Handig en snel, want card-readers en TAN-codes zijn dan overbodig. U kunt internetbankieren en zelfs contactloos afrekenen met uw smartphone. Maar is het ook veilig? En hoe zit het met contactloos betalen met de pinpas?

  Contactloos betalen met de smartphone | SeniorWeb

  Hoe werkt contactloos betalen met de smartphone? Bij alle betaalautomaten die geschikt zijn voor contactloos betalen kan ook met de smartphone worden afgerekend. Deze zijn te herkennen aan het logo . Activeer het scherm van de smartphone en houdt het toestel in de buurt (maximaal 10 cm) van de betaalautomaat. Binnen een seconde is de betaling ... Contactloos betalen werkt eenvoudig en snel. En het is even veilig als betaling met de klassieke kaart. Er werden diverse beveiligingsmechanismen ingezet om de bescherming te garanderen van de data die worden uitgewisseld tussen de betaalterminal en de chip van de kaart of de smartphone. Onze betalingsexpert kan u geruststellen: dit is perfect veilig! Jij moet die met je smartphone scannen. Daarna voer je het bedrag in en bevestig je de betaling met je pincode. Als je een Android smartphone hebt, kun je dankzij deze app evenwel ook contactloos betalen, dus gewoon door je gsm vlak bij symbool van contactloos betalen op de betaalterminal te houden.

  Mobiel betalen met smartphones is booming - Maar hoe werkt ...

  Hoe gaat het in zijn werk? Je moet hiervoor eerst de app downloaden van Bancontact of van je eigen bank. Vervolgens koppel je je zichtrekening aan de app en je bent klaar om mobiel te betalen. De winkel moet uiteraard wel een QR code kunnen aanbieden om mobiel te kunnen betalen. Als je vervolgens wilt betalen met je smartphone doe je dat als volgt: Betalen met de smartphone en mobiel bankieren zitten stevig in de lift, en dat is dan nog een understatement. De digitale portemonnee verdringt in sneltreinvaart z’n fysieke evenknie en zelfs de ... Online kopen met uw smartphone. Online shoppen was nog nooit zo eenvoudig. Kies uw artikels, klik... betaald! Hebt u een iPhone? Betalen in de buurtwinkel of in het restaurant gaat supersnel met de Payconiq by Bancontact-app, die verbonden is met uw Belfius Mobile app! Probeer dit zeker uit, download Payconiq by Bancontact meteen in de App ...

  Hoe klanten laten betalen met hun smartphone? | De ...

  “Kan ik met mijn smartphone betalen?”, vragen steeds meer klanten bij de bakker, broodjesbar, fietsenwinkel, dokter en kapsalon. Gelukkig zijn er een paar mogelijkheden. Denk maar aan mobiel betalen met bankapps van bijvoorbeeld KBC of Belfius, Payconiq by Bancontact of een NFC-chip. Ontdek hoe het werkt. Mobiel betalen is ‘hot’ en er wordt veel over geschreven. In de nabije toekomst zullen we met zijn allen gaan betalen met onze smartphones. Vergelijkbaar met hoe we nu massaal contactloos betalen. Op het gebied van mobiel betalen zijn er op het moment verschillende partijen actief. De traditionele partijen zoals de grote Nederlandse banken ... Bancontact slaat de handen in elkaar met Viva Wallet, de eerste cloud-based digitale betaalterminal van Europa. Betalen met je Bancontact-kaart kan vanaf nu dus bij meer dan 100.000 nieuwe handelaars in maar liefst 17 bijkomende Europese landen, zowel online als in de winkel.

  In de winkel betalen? Betaal contactloos met de Bancontact-app!

  Betaal contactloos met de Bancontact-app op je smartphone. Hoe koop ik een m-ticket, een m-card10 of een m-daypass? Hoe activeer ik mijn m-ticket, m-daypass of een ticket van mijn m-card10? Hoe kan ik mijn m-vervoerbewijzen betalen? Kan ik een vervoerbewijs kopen op de bus of de tram? Kan ik met meerdere personen met één smartphone reizen?

  Betalen met de smartphone | Wikifin

  Wie een smartphone heeft, vergeet soms dat je er ook kunt mee telefoneren, net zoals met een gewone, klassieke GSM. Iedere vernieuwde smartphone bevat nieuwe gebruiksmogelijkheden. Een belangrijke ontwikkeling die in België steeds meer ingeburgerd geraakt, is bankieren met de smartphone. Eind 2017 waren er meer dan 12,1 miljoen internetbankierenabonnementen.Betalen met de smartphone Je ... Zo krijg je bij veel winkels nog gewoon een bonnetje en ook instellingen als bijvoorbeeld de belastingdienst zijn nog niet volledig digitaal. Wil je al dit papierwerk zelf digitaliseren? Dan kan: je hebt alleen een smartphone met een camera en de juiste software nodig. Wij leggen je uit hoe je kunt scannen met je smartphone.

  Betalen met smartphone? Het is mogelijk! | TopCompare.be

  Een andere manier om met te betalen met smartphone is met de QR code. Om dit te doen moet u ook een app downloaden, zoals die van SEQR, Bancontact of van uw eigen bank. Ondermeer Belfius , KBC / CBC , ING en BNP Parisbas Fortis hebben de Bancontact app al in hun eigen bancaire app geïntegreerd. Bovendien kan je nog steeds doorgeven aan je bank dat je kaart gestolen is. Zij zullen alle aangevraagde transacties blokkeren – ongeacht of deze via de klassieke methode of met contactloos betalen wordt uitgevoerd. Smartphone. Contactloos betalen met je smartphone gebeurt eveneens via een NFC-chip. In je toestel zit zo’n chip die via de ... Je kan je m-vervoerbewijzen betalen met Bancontact, Visa of MasterCard. Wil je met bancontact betalen, zorg er dan voor dat de Bancontact app of de app van je bank op je smartphone is geïnstalleerd.

  Betalen met de smartphone, hoe begin je eraan? - Beurs ...

  Betalen kon door een QR-code te scannen of de smartphone tegen de betaalterminal te houden. Eind 2017 werd Seqr overgenomen en zou de betaalapplicatie voortaan door het leven gaan als Glase. Sindsdien werd het stil. Uw bank . Ook de eigen applicaties van sommige banken bieden de mogelijkheid mobiel te betalen aan de kassa. Dat is bijvoorbeeld ... Dit zijn slechts enkele voorbeelden uit het ruime assortiment van aanbieders waarbij je je smartphone achteraf, bijvoorbeeld via acceptgiro, kunt betalen. Hoe werkt het achteraf betalen van een telefoon? Met AfterPay of Klarna wordt er achteraf via e-mail een factuur verstuurd, zodat de klant deze dan pas hoeft te voldoen. Sommige bedrijven ... Contactloos betalen is mogelijk met bankpassen en smartphones die beschikken over een NFC-chip. NFC staat voor Near Field Communication. Letterlijk vertaald betekent dit 'nabij veld communicatie'. De OV-chipkaart bevat bijvoorbeeld ook een NFC-chip. De chip communiceert met de ontvanger. In het geval van contactloos betalen is dat de ...

  Mobiel Betalen - ING - Betalen

  Wil jij meer weten over Mobiel Betalen en wat de voordelen zijn? Bekijk dan hier hoe het werkt voor telefoons zoals Samsung, HTC en dergelijke. Zeg aan de kassa dat u via Tap & Pay met de Payconiq by Bancontact-app wil betalen, het te betalen bedrag verschijnt op de betaalterminal aan de kassa. Haal uw smartphone uit slaapstand (ontgrendelen hoeft niet).

  Mobiel betalen - ING - Betalen

  Mobiel Betalen kan op dit moment alleen op smartphones met minimaal Android ™ 5.0. Op een lagere versie is Mobiel Betalen op dit moment niet mogelijk. Heb je een iPhone? Dan kan je met Apple Pay betalen. Betalen met smartphone zit in de lift . Consumenten betalen steeds minder cash en maken gretig gebruik van mobiel betalen. Met Payconiq betalen uw klanten snel en eenvoudig. Deze gebruiksvriendelijke manier om te betalen via smartphone resulteert ongetwijfeld in meer aankopen, u verliest geen klanten. Ook voor u is het heel makkelijk om uw ...

  Mobiel betalen was nog nooit zo makkelijk: betaal met je ...

  Mobiel betalen aan de kassa is niet zo moeilijk als het lijkt. Laat je portefeuille voortaan maar zitten, en reken je aankopen eens af met je smartphone. In drie stappen ben je klaar om cash en ... Het wordt tegenwoordig overal verteld dat het heel gemakkelijk is, contactloos betalen met je telefoon. Maar wat is het? En hoe veilig is het? Het is één van de nieuwste manieren om te betalen. Contactloos betalen is daarin de nieuwste innovatie die veel mensen al toepassen door met hun pinpas contactloos te betalen. In hun …

  Betalen met de smartphone | Financieel: Geld

  Betalen met de smartphone Al jaren kan je in Afrika de huur of een rondje in café betalen met de smartphone. Omdat de meeste Afrikanen geen bankrekening hebben, werd daar giraal betalen met de mobiele telefoon ingevoerd. Waarschijnlijk kunnen we ook in Nederland vanaf 2012 eenvoudig en veilig met ons mobieltje aan de kassa betalen. Hoe werkt het? Contactloos betalen werkt op basis van NFC (ofwel: Near Field Communication).Deze technologie zorgt ervoor dat je betaalmiddel vanop een korte afstand met de betaalterminal “communiceert”.Zo hoef je je debetkaart bijvoorbeeld niet meer ín de betaalterminal te steken, maar volstaat het om je kaart of smartphone er gewoonweg dicht bij te houden.

  Hoe werkt contactloos betalen met een mobiel? - PIN.NL

  Hoe werkt contactloos betalen met een mobiel Bij contactloos betalen moet u de mobiele telefoon kortstondig dichtbij de betaalautomaat houden om te betalen. Bij bedragen tot en met € 25,- is het meestal niet nodig om de digitale betaalpas op uw smartphone te ontgrendelen. ‎Betaal met je smartphone: met Payconiq is mobiel betalen heel makkelijk. Je koppelt je rekening en betaalt meteen vanuit de app, veilig en snel. Tijd voor een nieuwe portemonnee Payconiq is er voor al je betalingen. Reken af met je smartphone bij de bakker of doe nog een rondje in het café zonder c…

  Mobiel betalen met je smartphone in KBC Mobile - KBC Bank ...

  Mobile banking doe je met KBC Mobile Online betalen met je gsm in webshops Contactloos betalen in winkels Veilig en snel, zonder kaartlezer Realtime geld overschrijven Overschrijven per QR-code Gepersonaliseerd overschrijven met SuprisePay Nieuwe initiatieven maken betalen met je smartphone mogelijk en zorgen ervoor dat je nergens meer een dik gevulde portemonnee nodig hebt. Ook rekeningen voldoe je tegenwoordig gemakkelijker met mobiele apparaten. Dankzij deze 15 tips betaal je voortaan slimmer met je smartphone!  Betalen met je smartphone wordt steeds populairder. Jasper vertelt over de status in Nederland en laat zien hoe het werkt. Bekijk ook onze andere kanalen: ht. Voor wie een smartphone heeft, gaat een hele nieuwe wereld open: speciale betalingapps, contactloos betalen, geld overmaken van de ene naar de andere smartphone enz. Dat is wellicht de toekomst, ook al zijn er momenteel nog enkele heikele punten. Whatsapp en appcake iphone. Betalen kon door een QR-code te scannen of de smartphone tegen de betaalterminal te houden. Eind 2017 werd Seqr overgenomen en zou de betaalapplicatie voortaan door het leven gaan als Glase. Sindsdien werd het stil. Uw bank . Ook de eigen applicaties van sommige banken bieden de mogelijkheid mobiel te betalen aan de kassa. Dat is bijvoorbeeld . Feeding bottle wifi android tablets. Een andere manier om met te betalen met smartphone is met de QR code. Om dit te doen moet u ook een app downloaden, zoals die van SEQR, Bancontact of van uw eigen bank. Ondermeer Belfius , KBC / CBC , ING en BNP Parisbas Fortis hebben de Bancontact app al in hun eigen bancaire app geïntegreerd. Maar dit is natuurlijk niet de enige manier waarop je met je smartphone kunt betalen. Ook voor Android-gebruikers zijn er bijvoorbeeld opties. Betalen met je smartphone – ongeacht de dienst die je ervoor gebruikt – werkt vrijwel hetzelfde als contactloos betalen met je bankpas. Je houdt je telefoon bij het pinapparaat in de buurt en wacht . Hoe gaat het in zijn werk? Je moet hiervoor eerst de app downloaden van Bancontact of van je eigen bank. Vervolgens koppel je je zichtrekening aan de app en je bent klaar om mobiel te betalen. De winkel moet uiteraard wel een QR code kunnen aanbieden om mobiel te kunnen betalen. Als je vervolgens wilt betalen met je smartphone doe je dat als volgt: “Kan ik met mijn smartphone betalen?”, vragen steeds meer klanten bij de bakker, broodjesbar, fietsenwinkel, dokter en kapsalon. Gelukkig zijn er een paar mogelijkheden. Denk maar aan mobiel betalen met bankapps van bijvoorbeeld KBC of Belfius, Payconiq by Bancontact of een NFC-chip. Ontdek hoe het werkt. Hoe werkt contactloos betalen met de smartphone? Bij alle betaalautomaten die geschikt zijn voor contactloos betalen kan ook met de smartphone worden afgerekend. Deze zijn te herkennen aan het logo . Activeer het scherm van de smartphone en houdt het toestel in de buurt (maximaal 10 cm) van de betaalautomaat. Binnen een seconde is de betaling . Surligner pdf ipad manual. Hoe werkt contactloos betalen met je smartphone? Contactloos betalen met je mobiele telefoon is heel eenvoudig, maar je telefoon moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Om te beginnen moet je beschikken een smartphone over een NFC-chip. NFC staat voor Near Field Communication. Het is een draadloze techniek waarmee op korte afstand . Hoe werkt contactloos betalen met een mobiel Bij contactloos betalen moet u de mobiele telefoon kortstondig dichtbij de betaalautomaat houden om te betalen. Bij bedragen tot en met € 25,- is het meestal niet nodig om de digitale betaalpas op uw smartphone te ontgrendelen. Mobiel Betalen kan op dit moment alleen op smartphones met minimaal Android ™ 5.0. Op een lagere versie is Mobiel Betalen op dit moment niet mogelijk. Heb je een iPhone? Dan kan je met Apple Pay betalen.

  307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337

  About Services Contact